Online Marketing

Online Marketing Bureau Zwolle

Ready to boost your business? 

Online marketing bureau Zwolle

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Zwolle dat je kan helpen om meer klanten te bereiken via het internet? Wil je jouw website of webshop beter vindbaar maken in Google en andere zoekmachines? Wil je meer naamsbekendheid opbouwen via social media en andere online kanalen? Dan ben je bij Béyonit aan het juiste adres!

Béyonit is een full-service online marketing bureau dat gespecialiseerd is in het realiseren van online groei voor bedrijven met ambitie. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de online marketing branche en werken met een team van experts op het gebied van SEO, SEA, social media, content marketing, webdesign en conversie optimalisatie.

Wij geloven dat online marketing geen one-size-fits-all oplossing is, maar maatwerk vereist. Daarom gaan wij altijd uit van jouw doelstellingen, doelgroep en budget. Wij denken met je mee over de beste strategie om jouw online potentieel te benutten en zorgen voor meetbare resultaten.

Online marketing specialist Zwolle

Er zijn veel redenen om te kiezen voor Béyonit als jouw online marketing partner in Zwolle. Hier zijn er een paar:

 • Wij zijn een lokaal online marketing bureau dat de markt en de doelgroep in Zwolle goed kent. Wij weten wat er speelt in jouw branche en hoe je je kunt onderscheiden van de concurrentie.
 • Wij zijn een data-driven online marketing bureau dat werkt met bewezen methodes en tools om jouw online prestaties te verbeteren. Wij meten en analyseren doorlopend de data om de beste resultaten te behalen.
 • Wij zijn een transparant online marketing bureau dat helder communiceert over wat we doen en wat we opleveren. Je krijgt bij ons altijd een persoonlijke accountmanager die je op de hoogte houdt van de voortgang en de resultaten.

Wij zijn een flexibel online marketing bureau dat zich aanpast aan jouw wensen en behoeften. Je kunt bij ons terecht voor losse diensten of voor een compleet pakket aan online marketing oplossingen.

Welke diensten biedt Béyonit als online marketing bureau Zwolle?

Béyonit biedt als online marketing bureau Zwolle een breed scala aan diensten om jouw online zichtbaarheid, verkeer en conversie te verhogen. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste diensten:

SEO: zoekmachine optimalisatie

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en heeft als doel om jouw website of webshop hoger te laten ranken in de organische resultaten van Google en andere zoekmachines. Dit levert meer gratis bezoekers op die geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst.

SEO bestaat uit drie onderdelen: techniek, content en autoriteit. De techniek heeft betrekking op de snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van je website of webshop. De content heeft betrekking op de teksten, afbeeldingen en video’s die je gebruikt om je boodschap over te brengen. De autoriteit heeft betrekking op de links die naar je website of webshop verwijzen vanuit andere relevante websites.

Béyonit helpt je met alle aspecten van SEO om jouw website of webshop optimaal vindbaar te maken voor jouw doelgroep.

SEA: zoekmachine adverteren

SEA staat voor zoekmachine adverteren en heeft als doel om meer betaalde bezoekers naar je website of webshop te trekken via advertenties in Google Ads (voorheen Google Adwords) of Bing Ads.

SEA biedt veel mogelijkheden om gericht te adverteren op basis van zoekwoorden, locatie, tijd, apparaat en meer. Je betaalt alleen als iemand op je advertentie klikt en je kunt zelf je budget en biedstrategie bepalen. Béyonit helpt je met het opzetten, beheren en optimaliseren van je SEA campagnes om het maximale rendement te halen uit je advertentiebudget.

Social media marketing

Social media marketing heeft als doel om meer naamsbekendheid, betrokkenheid en loyaliteit te creëren bij je doelgroep via social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. Social media marketing kan bestaan uit organische berichten of betaalde advertenties. Met organische berichten kun je gratis je volgers informeren, inspireren of entertainen. Met betaalde advertenties kun je een groter bereik genereren en specifieke doelgroepen aanspreken. Béyonit helpt je met het bedenken, maken en verspreiden van effectieve social media content en advertenties die passen bij jouw merkidentiteit en doelstellingen.

 

Content marketing

Content marketing heeft als doel om waardevolle informatie te bieden aan je doelgroep via verschillende online kanalen zoals blogs, e-books, whitepapers, video’s, podcasts en webinars.

Content marketing kan verschillende voordelen opleveren voor jouw bedrijf. Zo kun je met content marketing:

 • Je expertise laten zien
 • Vertrouwen opbouwen bij je doelgroep
 • Meer verkeer naar je website of webshop genereren
 • Hoger ranken in Google en andere zoekmachines
 • Leads genereren en converteren

Béyonit helpt je met het bedenken, maken en promoten van relevante content die aansluit bij de behoeften en interesses van jouw doelgroep.

Webdesign

Webdesign heeft als doel om een aantrekkelijke, functionele en gebruiksvriendelijke website of webshop te ontwerpen die past bij jouw huisstijl, boodschap en doelgroep. Een goede website of webshop is essentieel voor jouw online succes. Het is immers het online visitekaartje van jouw bedrijf. Een goede website of webshop moet:

 • Visueel aantrekkelijk zijn
 • Snel laden
 • Makkelijk navigeerbaar zijn
 • Geschikt zijn voor mobiele apparaten
 • Duidelijk communiceren wat je aanbiedt
 • Aanzetten tot actie

Béyonit helpt je met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van een professionele website of webshop die voldoet aan al deze eisen.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie heeft als doel om meer bezoekers op je website of webshop te laten doen wat jij wilt dat ze doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn:

 • Een product kopen
 • Een offerte aanvragen
 • Een contactformulier invullen
 • Zich inschrijven voor een nieuwsbrief
 • Zich aanmelden voor een webinar

Conversie optimalisatie bestaat uit het testen en verbeteren van verschillende elementen op je website of webshop die invloed hebben op het gedrag van je bezoekers. Denk hierbij aan:

 • De lay-out
 • De kleuren
 • De teksten
 • De afbeeldingen
 • De knoppen

Béyonit helpt je met het analyseren, testen en optimaliseren van je website of webshop om de conversieratio te verhogen en meer omzet te genereren.

Hoe werkt Béyonit als online marketing bureau Zwolle?

Béyonit werkt als online marketing bureau Zwolle volgens een helder stappenplan om jouw online groei te realiseren. Dit stappenplan ziet er als volgt uit:

 • Kennismaking: we maken graag persoonlijk kennis met jou en je bedrijf om een goed beeld te krijgen van je situatie, doelstellingen en wensen.
 • Analyse: we voeren een grondige analyse uit van je huidige online prestaties, je doelgroep, je concurrentie en je markt om de kansen en verbeterpunten in kaart te brengen.
 • Strategie: we stellen een maatwerk online marketing strategie op die aansluit bij jouw doelstellingen, budget en planning. We bepalen welke diensten en kanalen we gaan inzetten om jouw online groei te realiseren.
 • Uitvoering: we gaan aan de slag met het implementeren van de online marketing strategie. We zorgen voor een professionele website of webshop, effectieve SEO, SEA en social media campagnes, relevante content marketing en continue conversie optimalisatie.
 • Evaluatie: we monitoren en rapporteren regelmatig over de resultaten van onze online marketing activiteiten. We laten je zien wat er goed gaat en wat er beter kan. We sturen bij waar nodig om het maximale uit je online marketing investering te halen.

Neem contact op met Béyonit - hét online marketing bureau Zwolle

Ben je enthousiast geworden over wat Béyonit als online marketing bureau Zwolle voor jou kan betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wij komen graag bij je langs in Zwolle om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bellen of mailen naar info@beyonit.nl.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Korte en duidelijke lijnen
 • Afspraak is afspraak
 • Focus- en conversiegericht

Hieronder vind je de veelgestelde vragen:

De kosten van online marketing hangen af van verschillende factoren zoals:

 • De grootte en complexiteit van je website of webshop
 • De doelstellingen die je wilt behalen
 • Het budget dat je beschikbaar hebt
 • De diensten die je wilt afnemen
 • De concurrentie in jouw branche

Daarom kunnen we geen standaard prijs geven voor onze online marketing diensten. Wij maken altijd een offerte op maat die past bij jouw situatie en wensen.

De tijd die nodig is om resultaat te zien van online marketing verschilt per dienst en per project.

Zo kun je met SEA (zoekmachine adverteren) vrijwel direct resultaat zien omdat je meteen zichtbaar bent in Google via betaalde advertenties. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) duurt het langer voordat je resultaat ziet omdat Google tijd nodig heeft om jouw website of webshop te indexeren, te beoordelen en hoger te ranken in de organische resultaten. Over het algemeen kun je rekenen op minimaal 3 tot 6 maanden voordat je resultaat ziet van SEO. Met social media marketing en content marketing hangt het resultaat af van de kwaliteit en frequentie van je berichten en advertenties en de betrokkenheid van je doelgroep. Met webdesign en conversie optimalisatie hangt het resultaat af van de mate waarin je website of webshop aantrekkelijk, functioneel en gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers. Wij houden je altijd op de hoogte van de resultaten die we behalen met onze online marketing activiteiten. We meten en analyseren doorlopend de data om te zien wat er goed gaat en wat er beter kan.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie en heeft als doel om jouw website of webshop hoger te laten ranken in de organische (gratis) resultaten van Google en andere zoekmachines.

SEA staat voor zoekmachine adverteren en heeft als doel om meer betaalde bezoekers naar je website of webshop te trekken via advertenties in Google Ads (voorheen Google Adwords) of Bing Ads. Het verschil tussen SEO en SEA is dus dat SEO gericht is op de lange termijn en gratis verkeer oplevert, terwijl SEA gericht is op de korte termijn en betaald verkeer oplevert. Beide diensten hebben hun eigen voordelen en nadelen. Daarom raden wij aan om een combinatie van SEO en SEA te gebruiken om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die zoekmachines bieden.

Er zijn verschillende manieren om je online naamsbekendheid te vergroten. Een paar voorbeelden zijn:

 • Zorg voor een professionele website of webshop die past bij jouw huisstijl, boodschap en doelgroep
 • Zorg voor relevante content die waarde biedt aan je doelgroep via blogs, e-books, whitepapers, video’s, podcasts en webinars
 • Zorg voor een goede vindbaarheid in Google en andere zoekmachines via SEO (zoekmachine optimalisatie) of SEA (zoekmachine adverteren)
 • Zorg voor een actieve aanwezigheid op social media kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter
 • Zorg voor interactie met je doelgroep via reacties, likes, shares, reviews, testimonials en klantcases
 • Zorg voor samenwerkingen met andere relevante websites of influencers via linkbuilding, gastblogs of affiliate marketing

Béyonit kan je helpen met al deze manieren om je online naamsbekendheid te vergroten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ons werk op display

Onze referenties