Huisstijl, Online & Offline

Pelikan

Pelikan Pelikan
Pelikan Pelikan

Pelikan biedt inkjet- en tonercartridges van de hoogste kwaliteit
voor alle bekende printermodellen.

Ze vormen een slim alternatief voor de dure cartridges van de printerfabrikant, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Pelikan printer supplies passen gegarandeerd en geven een zeer professionele afdrukkwaliteit. Printen zonder vlekken en strepen dus, van de eerste tot en met de laatste afdruk.

Webshop

Béyonit heeft een nieuwe webshop ontworpen en gebouwd met nieuwe huisstijl die volledig aansluit bij Pelikan. De nieuwe webshop haalt via een API koppeling met de PIM (Product Information Management) van Pelikan alle producten, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en andere zaken direct op. De webshop wordt uiteindelijk in meer dan 8 talen uitgebracht en biedt nu de mogelijkheid voor klanten om direct en zonder tussenkomst van resellers producten van Pelikan te kopen in alle landen. In een vervolgfase dit jaar wordt er een reseller platform opgebouwd waarbij resellers direct producten kunnen inkopen tegen hun eigen prijzen die vanuit SAP worden opgehaald.

Online activatie

Béyonit is naast technisch leverancier van de webshop ook gevraagd om een nieuw milieuvriendelijk product van Pelikan, genaamd Bio Based Cartridges, in meerdere landen te introduceren. In samenwerking met More CC wordt er een compleet marketing en campagne plan opgetuigd en uitgevoerd om het product zo goed en efficiënt mogelijk te introduceren in diverse Europese landen. Hierbij worden zowel offline als online middelen ingezet.

Béyonit heeft een nieuwe webshop ontworpen en gebouwd met nieuwe huisstijl die volledig aansluit bij Pelikan.

Bekijk website

Brochurelijn

Dit nieuwe corporate beeld speelt een bepalende rol in de nieuw ontwikkelde brochurelijn.

Advertentie magazine

Ook de vakblad advertenties zijn natuurlijk aangepast aan de nieuwe huisstijl. Zo ontstaat er ook naar de klanten toe een eenduidig en consistent beeld.

Boekenlegger van groeipapier

Ook bij deze give-away moest het nieuwe corporate beeld de drager worden van de boodschap.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem dan nu contact op
Ons werk op display

Onze referenties