Online marketing

Uw online aanwezigheid vergroten?

Béyonit is specialist op het gebied van Online Marketing

Online Marketing

Online marketing is een ander woord voor internet marketing. Online marketing is het inzetten van internet voor het bereiken van de marketingdoelen. Online marketing blijft zich ontwikkelen, zo komen er steeds meer online marketing technieken waardoor online marketing zich snel ontwikkeld.

Veel mensen denken dat online marketing alleen je website of webshop is. Dat is echter niet juist. Online marketing is namelijk veel breder. Zo komt er SEO, Social Media Marketing en SEA bij kijken. En dit alleen nog maar een klein gedeelte van online marketing,

Maak online marketing persoonlijk

De meeste mensen die op het internet rond kijken zien een enorme hoeveelheid aan advertenties voorbijkomen. Daarom moet u ervoor zorgen dat u de aandacht krijgt boven de andere advertenties. Dit doet u doormiddel van doelgericht adverteren en de het persoonlijk adverteren. Een persoonlijke aanpak word steeds belangrijker voor een succesvolle marketingstrategie.

 

Voordelen van online marketing

Waarom zou u uit u gaan investeren in online marketing inplaats van traditionele marketing. De online markt blijft groeien. De online wereld is bijna niet meer weg te denken uit mensen hun leven. U kan heel doelgericht te werk gaan en iedereen op de wereld bereiken. Ook is het veel goedkoper om gebruik te maken van online marketing in plaats van de traditionele marketing.

Vormen van Online Marketing

Er zijn veel verschillende vormen van online marketing. Zo kan u adverteren op social media en op zoekmachines, maar u kan zich ook gaan focussen op SEO of content marketing. Door gebruik te maken van de combinatie van al deze vormen van online marketing optimaliseert u uw aanwezigheid op het internet en boost u uw bedrijf.

Social media marketing

Social media marketing is een vorm van online marketing waarbij social media word ingezet voor het bereiken van de marketing doelstellingen. Het is een wat persoonlijkere vorm van marketing wat gericht is op interactie en het aangaan van een dialoog. Social media marketing kan leiden tot hogere loyaliteit, klanttevredenheid en het uiteindelijk bereiken van de gestelde doelen. Bedenk wel of uw bedrijf zijn markt hier voor geschikt is.

SEA (Search Engine Advertising)

SEA is een afkorting van Search Engine Advertising. Met SEA betaald u voor een zoekwoord waarbij u bovenaan vertoond wil worden aan Google. Hierdoor komt uw bedrijf eerder in beeld bij een potentiële klant en boven de organische resultaten. Probeer wel SEO en SEA te combineren voor optimale resultaten. Béyonit regelt dit allemaal voor u. Wij hebben experts voor zowel SEO als SEA voor u klaar staan. Zo genereert u meer traffic en meer conversie.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht
Ons werk op display

Onze referenties