Over Béyonit

Wie zijn wij?

Over Béyonit

Béyonit is een full service merkactivatiebureau dat bedrijven beter laat presteren. Met een team van 30 enthousiastelingen lossen we elke dag de technische, creatieve en marketinggerelateerde vraagstukken op van onze klanten.

We hebben mensen in ons team die denken in geur, kleur, vorm of juist in cijfers, logica en wetmatigheden. Door de brug te slaan tussen deze disciplines en iedereen in zijn kracht te zetten halen we geweldige resultaten met onze klanten en versterken we elkaar. Bekijk onze showreel voor een korte impressie van wat we doen.

De oprichters

Bram & Frank. Elkaar tegen het lijf gelopen in 2010 en sindsdien onafscheidelijk. Met een grote dosis humor, enthousiasme en ervaring komen ze overal aan tafel en weten ze klanten mee te krijgen in hun verhaal. Ze zijn academisch waar het moet en pragmatisch waar het kan. Harde werkers waarbij afspraak, afspraak is.

Ons team

Nerds, vakidioten, specialisten, consultants geef ze een naam... Een mix van totaal verschillende persoonlijkheden die allemaal één ding gemeen hebben. Met veel passie en plezier werken aan de producties en uitdagingen van onze klanten. Dat merk je en dat zie je.

Cijfers waar we trots op zijn

Grootste projectbudget: 260.000 EUR.
7 projecten: 100.000+ EUR.
Financiële projectscope: 500 EUR. t/m 150.000EUR.

Hoge performance over de afgelopen 10 jaar:
- 1000+ projecten begeleid
- Afwijking kosten en planning < 3 %
- Gemiddelde kostenoverschrijding: <4%
- Gemiddelde afwijking projectplanning: <5 %
- Klantloyaliteit: 97 %

Wat zeggen klanten over Béyonit?

Een aantal ondernemers aan het woord over onze samenwerking.

Chris Drent over Béyonit

Chris Drent is eigenaar van de Blue Water App. Een slimme parkeerapp om de ligplaats van je boot te betalen. Blue Water App heeft ons in eerste aanleg gevraagd om online campagne te voeren. Later zijn we ingehuurd voor de disciplines; logo-ontwerp, websiteontwerp, video, campagnes, print, design, hosting. Meer over Blue Water App? Klik hier.

Meer weten over de samenwerking? Vanaf 0.50 sec in de video hiernaast vertelt Chris over zijn ervaring met ons.

Trudie Timmerman over Béyonit

Trudie Timmerman is eigenaresse van de Ledfactory. LEDfactory streeft door het ontwikkelen van slimme lichtoplossingen naar verbetering van welzijn voor mens en dier. Béyonit ontwikkelde de nieuwe huisstijl, website, portal, forum en ontwikkelde diverse maatwerktoepassingen op R&D-gebied.

Meer weten over de samenwerking? Vanaf 1.55 min in de video hiernaast vertelt Trudie over haar ervaring met ons.

Sybe Bakker over Béyonit

Sybe Bakker is eigenaar van Laboclean. Laboclean is een serviceverlenende groothandel in reinigings- en desinfectiemiddelen. We ontwikkelde een totaal nieuwe webshop en B2B-portal voor hen in Magento2.

Meer weten over de samenwerking? Vanaf 1.56 min in de video hiernaast vertelt Sybe over zijn ervaring met Béyonit.

Nynke & Edwin over Béyonit

Edwin Boonstra en Nynke Terpstra runnen samen het bedrijf Smout Family. Een Nederlands merk voor kinderen en ouders wat staat voor: samenzijn, aandacht en persoonlijkheid. We ontwikkelden een website, webshop en verzorgen de fotografie en campagnes.

Meer weten over de samenwerking? Vanaf 1.02 min in de video hiernaast vertellen Nynke en Edwin over hun ervaring met Béyonit.

Pieter Fokkema over Béyonit

Pieter Fokkema is eigenaar van PUUR BMW. We ontwikkelden zijn logo, huisstijl, website en voeren inmiddels online campagnes om zijn autoverkoop te boosten.

Meer weten over de samenwerking? Vanaf 0.34 min in de video hiernaast vertelt Pieter over zijn ervaring met Béyonit.

Mark Lettinga over Béyonit

Mark Lettinga is eigenaar van Cleanverslavingszorg. Mark kwam bij ons met de vraag meer naamsbekendheid en aanvragen voor zijn bedrijf te creëren. En dat is gelukt!

Meer weten over de samenwerking? Vanaf 0.40 min in de video hiernaast vertelt Mark over zijn ervaring met Béyonit.

Klaar om ook jouw organisatie een boost te geven?

Neem contact op