Build, design, campagnes

Bootholland

Bij Béyonit zijn we trots op onze samenwerking met Boot Holland. We hebben een indrukwekkende nieuwe website ontwikkeld en gezorgd voor gerichte en effectieve online marketingcampagnes. 

Over Boot Holland

Boot Holland is hét evenement voor de echte watersportliefhebber. Als watersport in je bloed zit, dan mag je dit evenement zeker niet missen! Het is dé plek waar je alles vindt op het gebied van watersport: van boten tot accessoires en van informatie tot de nieuwste trends. Met Boot Holland begint het watersportseizoen pas echt! 

Een gebruiksvriendelijke website

Béyonit heeft met trots een volledig nieuwe website ontwikkeld voor Boot Holland, het toonaangevende evenement voor watersportliefhebbers. De website is ontworpen met oog voor gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit, zodat bezoekers gemakkelijk alle informatie kunnen vinden over het evenement. Met een strak en modern design weerspiegelt de website de professionele uitstraling van Boot Holland. Door middel van geavanceerde technologieën en koppelingen worden bezoekers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en belangrijke updates. Béyonit blijft nauw betrokken bij de website om ervoor te zorgen dat deze altijd up-to-date en optimaal functionerend blijft.

Online campagnes

Béyonit heeft voor Boot Holland op maat gemaakte remarketing en targeting campagnes verzorgd. Deze campagnes omvatten Facebook campagnes, e-mail campagnes en online banners. Dankzij deze gerichte campagnes heeft Boot Holland meer verkeer naar de website weten te trekken en zijn de conversies gestegen. Béyonit blijft deze campagnes nauwlettend monitoren en optimaliseren om de resultaten te blijven verbeteren. Het succes van de samenwerking blijkt wel uit de positieve feedback van Boot Holland en het voortdurende partnerschap tussen Boot Holland en Béyonit.

Google Ads

Béyonit heeft voor Boot Holland succesvolle Google Ad-campagnes opgezet, met als doel de websitebezoekers te stimuleren om deel te nemen aan het evenement. Door middel van slimme targeting zijn de advertenties gericht op de juiste doelgroep. Het resultaat was een aanzienlijke toename van het aantal websitebezoekers en de verkoop van kaartjes voor het evenement. Béyonit heeft continu de prestaties van de campagnes gemonitord en bijgestuurd waar nodig om het beste resultaat te behalen. Als resultaat van de campagnes heeft Boot Holland een grotere naamsbekendheid en meer bezoekers gegenereerd.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem dan nu contact op
Ons werk op display

Onze referenties