Website laten maken in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een professionele, snelle en conversiegerichte website in Leeuwarden? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij vertellen je alles over de voordelen van een website laten maken door Béyonit, dé webdesignexpert in Leeuwarden en omgeving. Ontdek waarom ons eigen CMS en de voordelen van Easify ervoor zorgen dat jouw website perfect aansluit op jouw behoeften. Blijf lezen voor alle ins en outs!

Maak gebruik van ons eigen CMS

Een van de belangrijkste keuzes die je moet maken bij het laten bouwen van een nieuwe website, is het kiezen van een Content Management Systeem (CMS). Een CMS is het systeem waarmee je de inhoud van je website kunt beheren. Béyonit maakt gebruik van een eigen ontwikkeld CMS (Easify), wat tal van voordelen biedt ten opzichte van andere, meer generieke CMS-systemen zoals WordPress of Joomla.

Easify is speciaal ontwikkeld om optimaal te functioneren voor websites in Leeuwarden en omstreken. Het is gebruiksvriendelijk, snel en veilig. Bovendien zorgen regelmatige updates ervoor dat je altijd over de nieuwste functionaliteiten en beveiligingsmaatregelen beschikt.

shutterstock 1822644305
shutterstock 262131899

Gericht op conversie in Leeuwarden

Een goede website draait om meer dan alleen een mooi design. Het doel van je website is natuurlijk om bezoekers te converteren naar klanten. Béyonit richt zich daarom op het creëren van websites die geoptimaliseerd zijn voor conversie.

We besteden veel aandacht aan het uitdenken van de ideale klantreis op jouw website. Zo zorgen we ervoor dat bezoekers van je website op een eenvoudige en intuïtieve manier de informatie vinden die ze zoeken en snel overgaan tot actie. Of dit nu het invullen van een contactformulier, het aanvragen van een offerte of het doen van een aankoop is; wij zorgen dat je website voor jou werkt!

 

De voordelen van Easify

Béyonit maakt gebruik van Easify, een technologie die de gebruikservaring van jouw website aanzienlijk verbetert. Easify zorgt voor een snelle laadtijd en een intuïtieve navigatie, waardoor bezoekers langer op je website blijven en sneller tot actie overgaan.

Enkele voordelen van Easify zijn:

  • Snelle laadtijden, waardoor bezoekers langer op je website blijven
  • Mobielvriendelijk design, waardoor je website ook op smartphones en tablets optimaal presteert
  • Eenvoudig en intuïtief beheer van je websitecontent, zodat je zelf eenvoudig aanpassingen kunt doen
  • Uitgebreide SEO-mogelijkheden, waardoor je website beter gevonden wordt in Google
easify 20lite
shutterstock 1248472702

Uw website met optimale snelheid laten maken

Snelheid is een cruciale factor voor het succes van je website. Een snelle website zorgt ervoor dat bezoekers langer op je website blijven en eerder geneigd zijn om actie te ondernemen. Bovendien speelt snelheid een belangrijke rol bij zoekmachineoptimalisatie (SEO). Google beloont snelle websites met een hogere ranking in de zoekresultaten, wat leidt tot meer zichtbaarheid en bezoekers.

Bij Béyonit begrijpen we het belang van snelheid en optimaliseren we jouw website op alle mogelijke manieren om een optimale laadtijd te garanderen. Denk hierbij aan het comprimeren van afbeeldingen, het minimaliseren van code en het gebruik van een Content Delivery Network (CDN).

Waarom is website snelheid belangrijk?

Zoals eerder aangegeven, is snelheid cruciaal voor het succes van je website. Maar waarom precies? Hier zijn enkele redenen:

  • Gebruikerservaring: Een snelle website zorgt voor een betere gebruikerservaring. Bezoekers houden niet van lang wachten en zullen snel afhaken als je website te traag is. Snelheid is dus essentieel om bezoekers tevreden te houden.
  • Conversie: Snelheid heeft direct invloed op conversie. Uit onderzoek blijkt dat een vertraging van slechts één seconde in de laadtijd van een website kan leiden tot een daling van 7% in conversies. Een snelle website is dus niet alleen prettig voor bezoekers, maar ook voor jouw bedrijfsresultaat.
  • SEO: Zoals eerder genoemd, hecht Google veel waarde aan snelheid bij het bepalen van de ranking van je website. Een snelle website wordt beter gevonden in Google, wat leidt tot meer bezoekers en potentiële klanten.
shutterstock 2196152333
Website laten maken bij Béyonit
Je naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Je bericht *
Nieuwsbrief

Hieronder vind je de veelgestelde vragen:

De kosten voor het laten maken van een website variëren afhankelijk van je wensen en eisen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

De doorlooptijd van een websiteproject hangt af van de complexiteit en omvang van de website. Over het algemeen kunnen we een basiswebsite binnen enkele weken opleveren. Voor complexere projecten kan dit langer duren. Neem contact met ons op om de doorlooptijd voor jouw project te bespreken.

Ja, dat kan! We kunnen je bestaande website analyseren en optimaliseren op het gebied van snelheid, conversie en SEO. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Absoluut! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je website en bieden daarom ondersteuning na oplevering. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen, het doorvoeren van updates of het geven van advies over het beheer van je website, we staan voor je klaar.

Bij Béyonit besteden we veel aandacht aan zoekmachineoptimalisatie (SEO). We zorgen ervoor dat je website voldoet aan de laatste SEO-richtlijnen en geoptimaliseerd is voor de juiste zoekwoorden. Zo vergroten we de kans dat je website goed gevonden wordt in Google en andere zoekmachines.

Ja, we bieden ook tekstschrijfdiensten aan. Onze ervaren tekstschrijvers kunnen SEO-vriendelijke teksten schrijven die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en bedrijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze dienst.

Ons werk op display

Onze referenties