Webdevelopment

UX Design

Ready to boost your business?

UX design

UX design staat in het kort voor user experience design. Dit is een ontwerp proces waarbij wordt nagedacht over wat er in het hoofd van de doelgroep speelt tijdens het bezoek aan jouw website of webwinkel. De beleving die hij of zij ervaart en wat ervoor zorgt dat hij over gaat tot een aankoop of ingevulde contactformulier.

Over een succesvolle UX-design moet goed nagedacht worden. Er moet functionaliteit en structuur in zitten. De doelstelling van jouw website moet naadloos aansluiten op de wensen en behoeften van de gebruiker. Wat voor vragen heeft hij of wat is zijn wens? Welke functionaliteiten maken het makkelijker voor hem om door te website te navigeren? Daarnaast is het van belang dat de juiste informatie op de juiste plek naar voren komt.

User flow

Een fijne uitgedachte user flow is een ‘must’ bij UX-design. Men hoeft niet per sé het handje vast te worden gehouden maar er moet wel een makkelijk bewandelbare voetpad op de website aanwezig zijn. Dit maakt de interactie tussen jou en en je klant nog interessanter en zinvol. De bezoeker moet na afloop met een goed gevoel terug kunnen kijken op zijn ervaring bij jouw website, zodat hij een reden heeft voor een herhaalbezoek.

 

Zelf een UX-Design ontwerpen?

Misschien ben je nu nieuwsgierig hoe een customer journey écht in een vergaderruimte uitgetekend kan worden. Hoe iemand de beleving op jouw website ervaart is namelijk afhankelijk van verschillende elementen, die lang niet iedereen onder de knie heeft. Een bezoeker die net terug is van een zonnige vakantie uit Spanje zal anders reageren dan iemand die een slechte dag op het werk gehad heeft. Het zijn situaties die niet te beïnvloeden zijn maar daar willen wij je graag bij helpen.

UX Design bij Béyonit 

Hoewel het humeur van de websitebezoeker niet beïnvloed kan worden, kun je er wel voor zorgen dat er minder frictie tijdens de klantreis ontstaat. Je kunt een fijne user experience creëren door je website in zo’n design op te bouwen dat alle ingrediënten hiervoor zijn meegenomen. Wil jij hier graag advies voor ontvangen en een sessie inplannen? Maak dan een afspraak met één van onze specialisten.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het creëeren van een UX-Design. Zo kan je bij ons terecht voor nog meer diensten op het gebied van Webdevelopment. Denk hierbij aan Webshops, Magento, Website optimalisatie etc. 

Ook kan je bij ons terecht voor diverse andere diensten op het gebied van Online Activation, Online development, AVG, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht