Webdevelopment

Magento webshop

Ready to boost your business?

Magento2

Eén van de meest gebruikte e-commerce platformen op de markt is Magento2. Als ondernemer heeft u vast en zeker hier wel eens van gehoord of maak je hier al gebruik van. Het is open source software waardoor de code openbaar is om voor verschillende developers zonder restrictie een aanpassing maken aan hun webshop. Bovenden zijn er verschillende extensies door allerlei partijen geproduceerd waardoor de mogelijkheden bij Magento2 enorm zijn.

Met Magento heb je alles zelf onder controle; van de look-and-feel van jouw webwinkel tot het behandelen van bestellingen en het inzetten van marketing-inspanningen zoals Google Analytics. Met meerdere elementen kun je de functionaliteit van het CMS dus uitbreiden, geheel naar eigen wens en idee.

Migratie van Magento 1 naar Magento 2

Als jij een ondernemer bent die nog gebruikt maakt van Magento 1. Dan is het nu tijd voor actie. Het is namelijk erg gecompliceerd om een shop van Magento 1 naar 2 om te zetten, maar als Magento gebruiker wordt je eigenlijk gedwongen: De support voor Magento 1 zal namelijk per juni 2020 stoppen. De software van Magento 1 is dan kwetsbaar en niet meer veilig. Voorkom dit en migreer je Magento webshop naar hét Magento alternatief. 

 

Voordelen van Magento

 • Open Source Software.
 • 10.000 plugins ontwikkeld door verschillende developers over de hele wereld.
 • 10.000 templates gebouwd door allerlei bedrijven.
 • Een brede community waar je terecht kunt met al jouw vragen,
 • Voor de zoekmachineoptimalisatie is Magento een zeer gunstige CMS.
 • Beheer meerdere webshops in verschillende omgevingen vanuit hetzelfde CMS.

 

Nadelen van Magento

 • Hosting: Een webwinkel die draait op Magento is behoorlijk “zwaar” waardoor een goede hostingpakket een ‘must’ is.
 • Bugs: Vanuit eigen ervaring weten we dat Magento regelmatig last heeft van bugs. Een aantal verdwijnen ‘zomaar’ als een regen voor zonneschijn, anderen hebben al sinds 2016 nog geen fix gevonden.
 • Verlies in snelheid: Mocht je dus niet voorzien zijn van een goede hosting, dan zal je al snel tot ontdekking komen dat jouw website een stuk trager is dan dat je gewend bent van andere systemen.

Vraag een adviesgesprek aan!

Heb jij een webshop in Magento? Of ben jij toe aan de migratie van Magento 1 naar Magento 2? Misschien zit je nog in de oriëntatieproces voor een CMS voor jouw eigen webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij bieden echter nog veel meer aan op het gebied van webdevelopment. Denk hier bij aan webapplicaties, responsive websites, mobile apps etc. 

Geïntereseerd in onze andere diensten?  Dan kan u een kijkje nemen naar Online Activation, AVG & Privacymanagement, Content, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Korte en duidelijke lijnen
 • Afspraak is afspraak
 • Focus- en conversiegericht