Webdevelopment

Een website laten maken

Boost je business samen met Béyonit!

Webdevelopment

Heb je een goed idee voor een start-up, website, webshop, native app of softwarepakket? Dan ben je bij Béyonit op de juiste plek. Wij maken websites, webshops en webapplicaties voor je op maat. Wij zorgen ervoor dat je website, webshop of native app een duidelijk doel heeft en uitstraalt. Wij zorgen ervoor dat de bezoeker snel duidelijke en relevate informatie krijgt. Wij houden de focus op inhoud, navigatie, ontwerp, gebruiksgemak en een sterke positie in de zoekmachines. 

Webshops

Een webshop is een virtuele winkel dat de bezoeker de mogelijkheid geeft om door de productcatelogus te baderen en informatie over de prijs en kwaliteit te vinden. De website bezoeker kan een product kiezen en vervolgens online betalen. Voor ondernemers met een fysieke winkel is het verstandig om een online webshop eraan te koppelen. Zo kunnnen website bezoekers je product online vinden en het product vervolgens in de fysieke winkel gaan bekijken. Béyonit heeft een eigen e-commerce CMS waarmee wij je webshop kunnen ontwikkelen en onderhouden. Wij beheren diverse webshops van verschillende CMS'en. Zo beheren wij ook diverse Magento webshops

Snelheid optimalisatie

Snelheid optimalisatie is enorm belangrijk voor gebruiksvriendelijkheid en de SEO van je website. Zo klikken mensen snel weg wanneer je website traag is. Daardoor gaat je bounce rate omhoog wat ervoor zorgt dat je lager in zoekresultaten komt. Ook komt het doordat Google veel waarde hecht aan (mobiele) websitesnelheid. Daarom analyseert en verbeterd Béyonit je website snelheid. Het is ook altijd een optie om je website te laten herbouwen in ons eigen CMS Trinity. Dit is een heel snel en overzichtelijk systeem en zo ontzorgen we je volledig van website snelheid optimalisatie

 

Mobile app Development

De ontwikkeling van mobiele applicaties is meer een vorm van traditionele softwareontwikkeling. Mobiele apps worden vaak specifiek geschreven om te profiteren van unieke functies die een specifiek mobiel apperaat biedt. Er zijn diverse vormen van mobile app development. Denk hierbij aan native apps en hybride apps. Native apps zijn exclusief ontwikkeld voor een mobiel besturingssysteem. Het belangrijkste voordeel van native apps is de hoge prestaties en een goede gebruikerservaring. Hybride apps zijn een combinatie van mobiele apps en webapplicaties. Net als de native apps kan je Hybride apps downloaden in een applicatie store. Echter krijg je dan wel vaak de app te zien in webview.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht

Een app laten ontwikkelen?

Dan kan je bij de developers van Béyonit terecht

Laat een app ontwikkelen

Webdevelopment bij Béyonit

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen webdevelopment. Zo kan je bij ons terecht voor nog meer diensten op het gebied van Webdevelopment. Denk hier bij aan onder andere Responsive websites, webshops, SSL certificaat, UX design etc.  

Ook kan je voor diverse andere diensten als Online Activation, Online development, AVG, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Je naam *
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Je bericht *
Nieuwsbrief