Webdevelopment

Webshops

Ready to boost your business?

Webshops

Een webshop is een online winkel. Het is niks anders dan een virtuele winkel dat de bezoeker de mogelijkheid geeft om door de productcatalogus te bladeren en informatie over de prijs en kwaliteit kan vinden. Kies een product en betaal vervolgens online zodat het product verzonden kan worden en het snel bij je voordeur aankomt.

 

Is een webshop een ‘must’ voor ondernemers?

Doormiddel van webshops is het steeds lastiger voor ondernemers om het hoofd boven water te houden.  Daarom beginnen veel ondernemers naast de fysieke winkel een online webshop. Hierdoor kan je de inkomsten combineren en ga je mee in de tijd. Als je een fysieke winkel gaat combineren met een online webshop moet je wel duidelijk weten wat de klant wilt. Vergroot daarom het gebruikersgemak, dit is een van de belangrijkste keuzes als het gaat om de aankoopkeuze.

De aankoop moet voor de klant zo weinig moeite kosten, dit is natuurlijk voor een retailer niet heel erg leuk om te horen maar dit is in het huidige tijdperk de harde realiteit. Zodra je een webwinkel start moet je de voordelen van de fysieke winkel blijven benadrukken op de webwinkel. Anders loop je het risico dat één van de beide niks meer word. Zowel online webshop als de fysieke winkel heeft zijn voordelen. Zorg er dan ook voor dat ze elkaar versterken. Dus op de vraag ‘is een webshop een ‘must’?’ Is geen helder antwoord. Wel is duidelijk dat als je als ondernemer naast je fysieke winkel een webshop start, het veel voordelen heeft

Welk CMS kan ik gebruiken?

CMS staat voor Content Management system, dus een systeem waarmee je de website kan aanpassen en content kan beheren.

Er is genoeg keuze uit een CMS. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit Wordpress, Magento en TYPO3. Al deze 3 zijn echter niet fantastisch om je webshop op te bouwen. Uiteraard heeft elke webshop zijn voordelen.

Zo is Wordpress simpel te gebruiken voor content editors en is enorm flexibel in uitbreidingen. Het is vrij simpel om een simpel om een standaard website of blog te starten zonder code te schrijven. Verder is dit CMS vrij geschikt voor SEO. Zodra jij content aanpast op Wordpress word het doorgegeven aan Google en kan je van diverse SEO plugins gebruik maken. Echter is Wordpress niet enorm veilig en kan zomaar crashen bij het verkeerd uitvoeren van een update.

Magento is vooral een e-commerce platform, Magento draait niet echt om content management maar meer om webwinkels. Magento is enorm robuust en zeer configureerbaar. Het is echter enorm tijdrovend om dit CMS te leren kennen en het vereist programmeringsvaardigheden.

TYPO3 is een oud CMS waarvan de eerste versie uit 1998 komt. De interface van TYPO3 is niet helder en zal voor de ontwikkelaar even wennen worden om een website ermee op te zetten. TYPO3 is verder een heel krachtig CMS met veel uitbreidingen en zal bij een website met veel pagina’s uitermate handig zijn.

Wat nou als wij je vertellen dat we een CMS gemaakt hebben, gecombineerd met de voordelen deze CMS’en. Béyonit heeft Trinity gemaakt. Trinity is een systeem dat simpel te beheren is. Heeft u een probleem gevonden in het CMS? Geen probleem, je pleegt één belletje naar ons en het is in tegenstelling tot de grote CMS’en zo snel mogelijk opgelost.

Webshop laten maken bij Béyonit

Béyonit creëert een webshop volledig naar uw wens. Wij houden tijdens het maken van uw webshop de focus op conversie. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij het aangewezen online bureau om uw webshop te maken of te onderhouden. 

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het maken van een webshop. Zo kan u terecht voor andere diverse webdevelopment diensten als responsive websites, Magento en webapplicaties.  Ook kan u bij ons terecht op het gebied van Online Activation, AVG & Privacymanagement, Content, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht