Webdevelopment

Snelheid optimalisatie

Ready to boost your business?

Snelheid optimalisatie

Er komt steeds meer interesse in snelheid optimalisatie voor je website vanuit website eigenaars en online marketeers. Dit komt doordat Google niet zo heel lang geleden website snelheid als een rankings factor beschouwt.

Waarom is website snelheid belangrijk?

Een snelle website zorgt voor een minder hoge bounce rate op je website. Dit komt doordat mensen sneller geneigd zijn om een website te verlaten wanneer ze lang moeten wachten totdat een pagina of de website zelf geladen is. Verder is een goede website snelheid essentieel voor een goede ranking op Google. Probeer daarom de website snelheid zo hoog mogelijk te houden. Maar hoe doe je dat?

Snelheid optimalisatie

Waar je eerst naar moet kijken wanneer je website traag laad is je hosting service. Zorg ervoor dat je host zich in het zelfde land bevind als je doelgroep. Lees hier meer informatie over hosting. Nadat je naar je hosting hebt gekeken is het verstandig om naar themes te kijken. Veel themes zorgen ervoor dat je website traag laad doordat ze niet of nauwelijks meer geüpdate worden of omdat de theme zelf heel zwaar is.

Vervolgens raden we je aan om te gaan kijken naar afbeelding optimalisatie op je website. Grote afbeeldingen zorgen voor het langer laden van je website. Als je bijvoorbeeld slechts een afbeelding nodig hebt van 700 x 700 gebruik dan niet een afbeelding van 3000 x 3000. Als je Wordpress gebruikt is het aan te raden om een plugin te installeren die automatisch je afbeeldingen minimaliseert waardoor je geen over grote afbeeldingen op je website hebt staan.

De volgende stap is het kijken naar de Cache. Doormiddel van cache plugins verbeter je de snelheid van je website. Kijk goed welke het handigst is voor jouw website en zoek vervolgens op wat de aangeraden instellingen zijn voor een snelle website.

Website snelheid optimalisatie bij Béyonit

Website snelheid optimalisatie is essentieel voor je zoekmachine optimalisatie en de gebruikersvriendelijkheid. Daarom hebben wij specialisten op het gebied van  snelheidsoptimalisatie. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze diensten.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Wij kunnen nog veel meer voor u betekenen dan alleen het optimaliseren van uw website. Zo kan u terecht voor andere diverse webdevelopment diensten als responsive websites, webshops, magento, UX-design, webapplicaties etc. 

Ook kan je bij ons terecht op het gebied van Online Activation, AVG & Privacymanagement, Content, Fotografie, Video, Events, Drukwerk, Hosting, Strategie, Artwork en Advertising.

Vragen?
Neem contact met onze specialisten op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27
Contact met een specialist?
Vraag direct een offerte aan
of bel +31 (0)58 289 68 27

Waarom Béyonit?

  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Korte en duidelijke lijnen
  • Afspraak is afspraak
  • Focus- en conversiegericht