Ontwerp, Content & Activatie

Vulkanisatie Friesland

Voor Vulkanisatie Friesland ontwikkelde we een nieuwe huisstijl, een nieuw logo en verzorgen we de doorvertaling naar een nieuwe website, bedrijfsvideo en verzorgden we de activatie van het label.

Middels ‘vulkanisatie’ kunnen landbouw- en transportbanden worden hersteld doordat het rubber van de band versmelt met nieuw aangebracht rubber. Veel transportondernemers of agrariërs kennen dit proces en werkwijze niet, waardoor men na een lekke band snel overgaat tot de aanschaf van een nieuwe. Dit kan oplopen tot zelfs duizenden euros per band (ingeval van landbouwbanden). Béyonit is gevraagd hier verandering in te brengen.

We ontwikkelden een geheel nieuwe huisstijl, schoten een promovideo waarin het proces en de werkwijze duidelijk wordt en creëerden een landingspagina die middels banners, Google Ads en een fysieke mailing onder agrarische bedrijven werd verspreid.

Hiernaast zorgden we de volledige presentatie, standbouw en deelname aan de Landbouwbeurs. Een twee jaarlijkse beurs in de evenementhallen van het WTC Expo in Leeuwarden.

Meer weten over Vulkanisatie Friesland?

Bekijk website
Ons werk op display

Onze referenties