Geld terug via de

Cashback Terminal

Tikkie ABN AMRO

Béyonit ontwikkelde een managementsyteem, Cashback Terminals om op evenementen een einde te maken aan grote hoeveelheden kleingeld om bezoekers terug te kunnen betalen.

Tikkie Terug

Tikkie is met 6 miljoen gebruikers in Nederland één van de grootste mobiele betaalplatforms om snel en eenvoudig vrienden, familie, kennissen terug te laten betalen. 

In samenwerking met het bedrijf Feeback BV is Béyonit als strategisch en technisch partner bijgeschakeld om de nieuwe dienst van Tikkie ’Tikkie Terug’ toe te kunnen passen binnen de evenementenbranche.

Feeback X Tikkie

Steeds meer evenementen maken gebruik van een statiegeldprincipe. Hierbij worden grote hoeveelheden plastic HardCups afgenomen, die aan het eind van het evenement weer worden ingeleverd. Voorheen was hier op grote evenementen al gauw 100.000 aan kleingeld nodig.


Met de komst van de innovatie van Feeback en Tikkie kunnen bezoekers eenvoudig een vergoeding retour krijgen middels de Tikkie App. 

Festival-dashboard

We realiseerden een eigen festival-dashboard die communiceert met de Servers en API’s van Tikkie ABN Amro. Hiernaast ontwikkelden we eigen hardware die fungeerde als omgekeerde pinapparaten. De ‘Cashback Terminal’. De Cashback Terminals printen een waardebon na inlevering van de beker. Op deze bon is een QR-code geprint die binnen 24uur op elk gewenst moment gescand en verzilverd kan worden met de Tikkie App.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties