Design & Development

The DropPit

Béyonit is gevraagd om naast de webshops voor de verschillende labels, één portal te ontwikkelen waarbinnen de verschillende ondernemingen en producten van Dspecials één plek krijgen.

Magento2-portal

Voor The DropPit heeft Béyonit een Magento2-portal ontwikkeld en uitgerold als Multi-site. Door deze oplossing heeft Dspecials de vrijheid om nieuwe labels binnen het portaal te lanceren en deze eventueel een eigen shopweergave te geven. Het resultaat is een flexibel platform waarmee Dspecials snel en efficiënt kan inspelen op de behoeften van de markt. Béyonit heeft hierbij nauw samengewerkt met Dspecials om ervoor te zorgen dat het platform volledig aansluit bij de wensen en eisen van de klant. Door deze samenwerking is er een succesvolle en toekomstbestendige oplossing gerealiseerd.

the%20droppit the%20droppit

Meertalige website

Bij het bouwen van de Magento2-portal voor The DropPit is er veel aandacht besteed aan de meertaligheid van de website. Dit zorgt ervoor dat de website toegankelijk is voor een breed internationaal publiek. Bovendien is er ook rekening gehouden met de koppeling van externe boekhoud- en ERP-systemen, zodat de administratie van de website en de orders op een gestroomlijnde manier verwerkt kunnen worden. Dankzij deze functionaliteiten is The DropPit in staat om op een efficiënte en professionele manier zaken te doen, zowel binnen als buiten Nederland.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties