Webontwikkeling

Starcups 

Béyonit werkt samen met Starcups en verzorgt diverse online campagnes om de naamsbekendheid te vergroten en meer leads te genereren. Daarnaast hebben wij een nieuwe website voor Starcups ontwikkeld die aansluit bij de wensen en behoeften van hun klanten.


 

Starcups Starcups
Starcups%20Iphone%202 Starcups%20Iphone%202

Online Campagnes

Béyonit doet dan ook vol passie en met veel trots de online campagnes en heeft een nieuwe website ontwikkeld. De uitgewerkte strategie bevatte de volgende middelen: Facebook campagne ((Re)targeting), banner retargeting/ targeting & een e-mailcampagne.

StarCups StarCups

Realisatie website

Béyonit heeft voor Starcups een website ontwikkeld die de sfeer en uitstraling van het bedrijf perfect weergeeft. De website is zo ontworpen dat deze gebruiksvriendelijk en overzichtelijk is voor de klant. De belangrijkste producten en diensten van Starcups worden duidelijk gepresenteerd en er is veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de conversie. Daarnaast is de website volledig responsive en dus goed te bekijken op elk apparaat.

Google Ads

Voor Starcups heeft Béyonit een Google Ads campagne opgezet gericht op het promoten van hun hardcups. We hebben verschillende advertenties ontwikkeld met aantrekkelijke visuals en relevante zoekwoorden om de doelgroep te bereiken. Door middel van targeting en optimalisatie hebben we ervoor gezorgd dat de advertenties werden getoond aan de juiste mensen op het juiste moment. Dit heeft geleid tot een toename in verkeer naar de website en een stijging van de verkoop van de hardcups.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties