Huisstijl, Online & Offline

Renses Alkmaar

Béyonit is partner van Renses Alkmaar en helpt bij de ontwikkeling van de website, concepten voor campagnes en het analyseren van data.

Renses2 Renses2

GoGreen!

Renses Alkmaar is een RDW erkend onafhankelijk importeur gespecialiseerd in elektrische en hybride auto's. Met de campagne 'GoGreen!' probeert Rensen klanten te prikkelen om milieuvriendelijker te rijden.

Béyonit X Renses Alkmaar

Béyonit is nauw betrokken als partner van Renses Alkmaar en biedt ondersteuning bij diverse aspecten zoals de ontwikkeling van de website, het bedenken van concepten voor campagnes en het analyseren van data. Door de krachten te bundelen zetten we samen stappen om Renses verder te brengen. Onze samenwerking gaat verder dan alleen het bieden van technische expertise, we denken ook strategisch mee om de doelen van Renses te behalen. Door onze proactieve houding en betrokkenheid bij het bedrijf hebben we samen al mooie resultaten weten te behalen. We blijven continu streven naar verbetering en groei, om Renses nog succesvoller te maken.

Gebruiksvriendelijke website

Renses Alkmaar is een gerenommeerde speler in de automotive industrie en heeft behoefte aan een moderne, gebruiksvriendelijke website die past bij hun imago en dienstverlening. Béyonit heeft hierbij geholpen door een nieuwe website te ontwikkelen en ontwerpen, met aandacht voor functionaliteit en visuele aantrekkingskracht. Door nauw samen te werken met Renses Alkmaar, konden we de wensen en eisen van de klant optimaal vertalen naar de website. De website is nu volledig up-to-date en klaar om hun klanten te informeren en inspireren.

Google Ads

Béyonit heeft in opdracht van Renses Alkmaar Google Ads campagnes opgezet. Hierbij is nauw samengewerkt om de doelstellingen en wensen van Renses Alkmaar te vertalen naar effectieve campagnes. Door middel van gerichte targeting en strategisch gekozen zoekwoorden heeft Béyonit ervoor gezorgd dat de advertenties werden getoond aan de juiste doelgroep. Het resultaat was een succesvolle campagne met een aanzienlijke toename van het aantal websitebezoekers en conversies voor Renses Alkmaar. Dankzij de inzet van Béyonit zijn de Google Ads campagnes van Renses Alkmaar nu een belangrijk onderdeel van hun online marketingstrategie.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties