Concept, Creatie, Development, 3D Content

Reedijk 3D Car Configurator

Voor Reedijk Wheels & Tyers realiseerden we een realtime 3D-configurator waarin alle voor Reedijk relevante automerken en modellen worden ingeladen, samen met een 3D-selectie van velgen en banden. Voor zowel de dealer als de consument is het upgraden van je auto hiermee een fluitje van een cent.

Redijk%20Iphone%20compressed Redijk%20Iphone%20compressed

Over Reedijk

Reedijk is sinds 1988 specialist in autowielen, autobanden, complete sets en montage. Daarnaast fungeren ze als importeur/distributeur voor de Benelux en/of Europa en vertegenwoordigen ze toonaangevende wielen-en bandenfabrikanten uit de hele wereld. Via een sterk dealernetwerk wordt de Europese markt gedekt.

Reedijk Reedijk

Reedijk 3D Car Configurator

Aangezien Reedijk een assortiment van meer van 300 verschillende velgen en banden levert en er een veelvoud aan automerken en modellen bestaan, is het praktisch onmogelijk om elke auto- velgcombinatie in alle mogelijke kleuren op de foto te zetten. Reedijk Wheels & Tyres stond hiermee voor een uitdaging om toch zo goed en zo makkelijk mogelijk de verschillende velgen en kleuren onder de mogelijke auto’s te kunnen presenteren.

Benieuwd naar het resultaat? Check: 

Bekijk website
Ons werk op display

Onze referenties