Mr. Wheelson

Béyonit ontwikkelde generieke en eenduidige 3D-renders in 4K resolutie voor een eenduidige corporate uitstraling voor de website van Mr Wheelson.

Mr%20wheelsonn Mr%20wheelsonn

Mr Wheelson wil met haar concept grenzen laten vervagen en kopers en verkopers uit deze hele wereld bij elkaar brengen. Het moet volgens hen eenvoudig zijn om een auto die in het buitenland wordt aangeboden te vergelijken met een auto die bij een Nederlandse dealer staat. Daarom zie je op MrWheelson all-in prijzen. Inclusief transport, fiscale verplichtingen zoals BPM en minimaal een jaar garantie. Geen zorgen achteraf, gewoon alles goed geregeld. Daar staat Mr Wheelson voor.

Mr%20wheelson%20double%20iphone Mr%20wheelson%20double%20iphone

Omdat Mr Wheelson geen officiële vertegenwoordiger / dealer is van de automerken die op het platform worden aangeboden, zat Mr Wheelson met een contentuitdaging. Foto’s van de importeurs zat copyright op en was niet eenduidig.

Béyonit ontwikkelde met haar 3D-team eenduidige en hoge kwaliteit 3D- renders voor de verschillende merken en categorieën in de huisstijl van Mr. Wheelson.

Bekijk website
Ons werk op display

Onze referenties