Build, activate

LED factory

Béyonit heeft voor LED Factory nieuwe websites en een webshop ontwikkeld die de producten op een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke manier presenteren.

Over LEDfactory

LEDfactory heeft als doel om wereldwijd dé toonaangevende partij te zijn op het gebied van duurzame en specialistische LED verlichtingsoplossingen. Door het bieden van op maat gemaakte verlichtingsoplossingen zorgt LEDfactory voor de juiste verlichting op de juiste plaats en op het juiste moment, om zo de leefomstandigheden van mens en dier te verbeteren.

Realisatie website en webshop

Béyonit heeft met veel trots nieuwe websites en een webshop gerealiseerd voor LEDfactory. De websites zijn zo ontworpen dat ze de visie en missie van LEDfactory perfect overbrengen. Daarnaast zijn de websites geoptimaliseerd voor zoekmachines en zijn ze responsief op alle apparaten. De webshop is gebruiksvriendelijk en stelt klanten in staat om eenvoudig hun gewenste producten te vinden en te bestellen. LEDfactory kan nu met trots hun producten online presenteren en verkopen aan hun klanten.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties