Webontwikkeling

Laboclean

Béyonit heeft voor Laboclean een geavanceerde webshop en een efficiënt B2B-portaal ontwikkeld. Bezoekers kunnen nu gemakkelijk door de producten bladeren en hun bestellingen beheren via de gebruiksvriendelijke interface.

Laboclean1 Laboclean1

Webshop realisatie

Béyonit heeft voor Laboclean een webshop ontwikkeld waar klanten terecht kunnen voor het bestellen van diverse industriële reinigingsproducten. De webshop is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en conversie, zodat klanten eenvoudig en snel kunnen bestellen wat zij nodig hebben. Naast het bestellen van producten, is het ook mogelijk om een account aan te maken en eerdere bestellingen terug te zien. Met de nieuwe webshop heeft Laboclean een efficiënt en modern verkoopkanaal dat bijdraagt aan de groei van het bedrijf.

B2B-portal

Béyonit heeft voor Laboclean niet alleen een webshop ontwikkeld, maar ook een B2B-portal. Dit platform maakt het voor klanten mogelijk om eenvoudig en snel bestellingen te plaatsen en te beheren. Het platform biedt daarnaast ook de mogelijkheid om inzicht te krijgen in de ordergeschiedenis en facturatie. Zo kunnen klanten op elk moment de status van hun bestellingen bekijken. Het B2B-portal is volledig afgestemd op de wensen en behoeften van Laboclean en haar klanten, waardoor het proces van bestellen en leveren nog efficiënter verloopt. Het is een belangrijk onderdeel van de totaallevering van Laboclean en zorgt voor een optimale service richting haar klanten.

Sybe Bakker over Béyonit

Sybe Bakker is eigenaar van Laboclean. Laboclean is een serviceverlenende groothandel in reinigings- en desinfectiemiddelen. We ontwikkelde een totaal nieuwe webshop en B2B-portal voor hen in Magento2.

Meer weten over de samenwerking? Vanaf 1.56 min in de video hiernaast vertelt Sybe over zijn ervaring met Béyonit.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties