Concept, Creatie, Live Promoties

Hiswa

De Hiswa Amsterdam Boatshow was lange tijd het grootste watersportevenement van Nederland. Béyonit was graag van de partij en verzorgde meerdere live promoties voor uiteenlopende exposanten.

Over HISWA

HISWA of beter gezegd HISWA-RECRON is de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie. Bij HISWA-RECRON zijn ruim 2400 bedrijven aangesloten. Zij organiseerden samen met RAI Amsterdam 65 jaar lang de Hiswa Boatshow waar alle nieuwste modellen boten, onderdelen en accessoires, handige gadgets, mooie reisverhalen, tips en advies voor de doorgewinterde watersporter te vinden was en voor degene die op zoek was naar zijn eerste eigen boot. 

Live Promotie Surf Simulator

Eén van de exposanten waar we tijdens de Hiswa werkzaamheden voor hebben verricht is BrandGuides. Brandguides is een evenementen bureau uit Hamburg Duitsland en is in Europa bekend om haar watersportevenementen.

Tijdens de Hiswa heeft BrandGuides haar surf simulator ingezet als activatie voor bezoekers. Béyonit Evenets heeft haar partner ondersteund tijdens de opbouw en afbouw. We hebben de surfsimulator tijdens de draaiuren bemand met personeel voor begeleiding. De surfsimulator is een unieke attractie die veel aandacht trekt. De simulator is inzetbaar zowel indoor als outdoor en kan een unieke activatie zijn voor de launch van een nieuw product of opening van een nieuw filiaal.
 

Renses EV-Experience

Een andere livepromotie op de Hiswa verzorgende we voor Renses Alkmaar. is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het importeren van elektrische en hybride auto's. Tijdens de HISWA botenshow in de RAI hebben we de volledige organisatie & activatie verzorgd, inclusief online display, standbouw, POS items en het activatieteam. Op het buitenterrein stond het Renses Testcenter waar onder andere de Volvo XC90 twin engine T8, de full electric Chevrolet Bolt en de Golf E getest konden worden door bezoekers. Met ruim 60 warme leads waarvan 50% leiden tot een offerte, hebben we een succesvolle beurs voor haar klant afgeleverd.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties