Byoni

Béyonit heeft voor Byoni een webshop ontwikkeld en daarbij effectieve online campagnes uitgevoerd. Hieronder leest u meer over de resultaten van deze samenwerking.

Realisatie webshop

Béyonit heeft de webshop van Byoni gerealiseerd met een focus op een strak en modern ontwerp en gebruiksvriendelijkheid. De webshop is conversiegericht en mobile responsive, wat de gebruikerservaring verbetert. Door de webshop te koppelen aan ons eigen CMS systeem kan Byoni eenvoudig producten beheren en updaten. Daarnaast is er ook gezorgd voor een veilige betaalomgeving voor de klanten.

Conversiegericht

Voor de webshop van Byoni hebben we ons gericht op conversieoptimalisatie, waarbij we ervoor hebben gezorgd dat de belangrijkste acties gemakkelijk te vinden en uit te voeren zijn. De webshop is zo ontworpen dat de producten op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier worden gepresenteerd, met voldoende informatie en afbeeldingen. Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van handige functionaliteiten zoals zoekfilters en aanbevelingen op basis van eerdere aankopen om de gebruikerservaring te verbeteren. Door deze aanpak hebben we een conversiegerichte webshop gerealiseerd die zorgt voor meer verkoop en tevreden klanten.

Online Display campagnes

Béyonit heeft voor Byoni een effectieve online display campagne opgezet, waarbij de doelgroep gericht werd bereikt via verschillende online kanalen. Door middel van aantrekkelijke visuals en pakkende teksten werden potentiële klanten geactiveerd en gestimuleerd om door te klikken naar de webshop van Byoni. Dankzij de nauwkeurige targeting en optimalisatie werden de kosten per klik en kosten per conversie aanzienlijk verlaagd, wat resulteerde in een succesvolle campagne met een hoge ROI.

Facebook campagnes

Voor Byoni hebben we ook Facebook advertenties ontwikkeld, gericht op conversie. Door middel van deze advertenties hebben we de doelgroep op een effectieve manier bereikt en weten te overtuigen om aankopen te doen op de webshop. We hebben gebruik gemaakt van verschillende targeting- en retargeting-strategieën om zo de juiste mensen op het juiste moment te bereiken en de conversieratio te verhogen. Met succesvolle resultaten als gevolg.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem dan nu contact op
Ons werk op display

Onze referenties