Huisstijl, Online & Offline

Blue Water App

Béyonit was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de nieuwe huisstijl, design en bouw van de nieuwe website, het designen & analyseren van online campagnes, content en het realiseren van alle offline uitingen in havens of op beurzen.

Snel en eenvoudig een ligplaats betalen en boeken

Met Blue Water APP kan je snel en eenvoudig een ligplaats in de haven betalen en boeken. Béyonit is betrokken geweest bij de bouw van de website en het voeren van campagnes.

Bluewaterapp Bluewaterapp

Chris Drent aan het woord (en roer)

Achter het roer, de plek waar hij zich het liefst begeeft vroegen we de oprichter van de Blue Water App, Chris Drent over zijn ambities met het bedrijf en naar de samenwerking met Béyonit. 

Béyonit was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de nieuwe huisstijl, design en bouw van de nieuwe website, het designen & analyseren van online campagnes en het realiseren van alle offline uitingen.

Bekijk de site

Website

We hebben een meertalige website voor Blue Water App ontwikkeld waarbij we zowel de techniek als de vertalingen hebben verzorgd. Voor zowel Duitsland, Spanje, Italië en de Engelse variant is gekozen voor een native vertaalde responsive website. Elke taal wordt hierdoor op een aparte domeinextentie gehost.

Website & responsive design

De website is ontwikkeld op het Symfony-framework en maakt gebruik van het Trinity CMS (Enterprise-pakket). Zowel voor havens als particulieren is de site geoptimaliseerd voor Desktop, tablets en mobiel.

Flyers en folderdisplays

De voordelen van het Blue Water App systeem is voor jachthavens en gebruikers toegelicht in flyers en bijpassende houder die door Béyonit ontwikkeld en gedrukt is. De folderdisplays zijn zo ontwikkeld dat ze eenvoudig per post naar havens verzonden konden worden.

Klaar om ook jouw organisatie een boost te geven?

Neem contact op

Brochures

De voordelen van het Blue Water App systeem is voor jachthavens en gebruikers toegelicht in een brochure die door Béyonit ontwikkeld en gedrukt is.

Persoonlijke businesscards

Na de ontwerp van het nieuwe logo en huisstijl hebben we verschillende huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen verder uitgewerkt.

Raambestickering

Om aan passanten te laten zien dat men gebruik kan maken van Blue Water App in de haven, zijn er raamstickers ontwikkeld om te plaatsen achter de ruiten van havenkantoren.

Klaar om ook jouw organisatie een boost te geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties