Build, campagnes

BCDN

Béyonit heeft de website voor BCDN ontwikkeld en verzorgt de online campagnes.

bcdnn bcdnn

Online activatie

Béyonit heeft de uitdaging aangenomen om de BCDN-beurs online te activeren via Facebook. Het doel was om niet alleen oude klanten te informeren over de naamsverandering, maar ook om nieuwe klanten aan te trekken. De BCDN-beurs is een belangrijk netwerkevenement voor ondernemers en organisaties om zichzelf te presenteren en nieuwe markten en kansen te ontwikkelen. Béyonit heeft geadviseerd over de beste strategieën om de beurs te promoten en heeft campagnes opgezet om het bereik te vergroten. Door middel van nauwe samenwerking en analyse van gegevens hebben we het succes van de campagne kunnen meten en verbeteren.

Naamsbekendheid campagne

Béyonit is verantwoordelijk voor de online campagnes van BCDN, waaronder Google Ads, Display Ads en Social Media Ads. Onze doelstelling is om de naamsbekendheid van BCDN te vergroten en potentiële klanten aan te trekken. Door middel van slimme targeting en aantrekkelijke advertenties zorgen we ervoor dat de juiste doelgroep bereikt wordt. We werken nauw samen met BCDN om de campagnes zo effectief mogelijk te maken en de gestelde doelen te behalen.

Realisatie website

Béyonit heeft in nauwe samenwerking met BCDN de nieuwe website ontworpen en ontwikkeld. De website is volledig op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften en doelstellingen van BCDN. Het ontwerp is modern en gebruiksvriendelijk, zodat bezoekers gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben. Bovendien is de website geoptimaliseerd voor zoekmachines om de online zichtbaarheid van BCDN te vergroten. Dankzij de nieuwe website kan BCDN zich nog beter presenteren en klanten aantrekken.

Béyonit was betrokken bij de ontwikkeling & analyseren van online campagnes
Bekijk de site
Ons werk op display

Onze referenties