Website, campagnes

Van Schaik

Béyonit heeft de website en online campagnes voor Auto van Schaik ingericht.

Over Autobedrijf van Schaik

Een occasion kopen is een kwestie van vertrouwen. Autobedrijf van Schaik streeft naar kwaliteit voor een betaalbare prijs, ook als het om een gebruikte auto gaat. Van Ferrari, Maserati en Lamborghini tot Duitse toppers als Porsche, BMW en Audi. 2500 m2 puur autogenot. De mooiste auto’s voor de scherpste deal.

Website realisatie

Voor Autobedrijf van Schaik heeft Béyonit met oog op conversie een nieuw design gemaakt voor zowel de website als de occasion pagina. Er is veel aandacht besteed aan het optimaliseren van de gebruikerservaring en het verhogen van de conversie. Het nieuwe design sluit goed aan bij de uitstraling van het autobedrijf en zorgt voor een professionele uitstraling. De occasion pagina is overzichtelijker gemaakt en de belangrijkste informatie is nu direct zichtbaar. Door deze verbeteringen verwachten we dat bezoekers sneller en gemakkelijker hun ideale auto zullen vinden.

Leadcampagne

Béyonit is als partner ingeschakeld om de online activatie van het bedrijf te verbeteren en meer leads te genereren. Hiervoor zijn diverse strategieën en campagnes ontwikkeld en uitgevoerd door Béyonit. Door de inzet van onder andere Google Ads en social media campagnes wordt het bereik vergroot en worden meer potentiële klanten bereikt. Met de ontwikkelde strategieën wordt er gestreefd naar een hogere conversie en een betere online aanwezigheid van het bedrijf. Dankzij de samenwerking met Béyonit kan Autobedrijf van Schaik profiteren van de expertise en ervaring op het gebied van online marketing en activatie.

Uw bedrijf ook een boost geven?

Neem contact op
Ons werk op display

Onze referenties