header

Blog

Het laatste nieuws

10 tips om beter te ranken in Google

Heb je een website of een webwinkel en wil je meer klanten? Een betere ranking en daardoor meer bezoekers? Lees hier de 10 gratis tips die eenvoudig toe te passen zijn:

Heb je een website of een webwinkel en wil je meer klanten? Een betere ranking en daardoor meer bezoekers? Lees hier de 10 gratis tips die eenvoudig toe te passen zijn:

  1. Voorzie de website of webwinkel van waardevolle content, producten en diensten.
  2. Voer vooraf een gedegen zoekwoordenonderzoek uit naar zoekwoorden die door je doelgroep wordt gebuikt. Dit trekt zo de juiste bezoekers aan.
  3. Plaats de belangrijkste zoekwoorden bij de eerste 20 woorden op de pagina en plaats ze ook nog enkele malen verderop in de tekst.
  4. Gebruik zoekwoorden op de juiste plaatsen in de pagina zoals in de pagina titel, meta tag description, in headings, in de pagina URL en bij afbeeldingen.
  5. Houd het ontwerp van de webpagina’s simpel zodat bezoekers gemakkelijk door de website kunnen navigeren. Zo vinden zij eenvoudig en snel wat ze zoeken.
  6. Maak gebruik van rapporten en logs om te bepalen waar bezoekers vandaan komen. Analyseer verder de locatie van je bezoekers en kijk hoe ze op de website of webwinkel zijn gekomen.
  7. Geef bezoekers redenen om gebruik te maken van nieuwsbrieven, gratis tips en kortingscodes.
  8. Werk aan een expertpositie door te gaan bloggen.
  9. Als je kracht ligt op andere terreinen dan online marketing, huur dan een SEO Report professional in. Voorkom dat goedkoop duurkoop wordt. Zorg dat je website of webwinkel je iets oplevert.
  10. Zie de website of webwinkel als een dynamische, altijd veranderend middel om je doelen te bereiken.

Ontzorgd willen worden op dit gebied? Neem contact met ons op!