header

Blog

Het laatste nieuws

Online en offline experts bundelen krachten

Artikelen in categorie

Een partnerschap dat geen los-vast avontuur is, maar een solide basis vormt voor een langdurige relatie.

Een klant heeft recht op de voor hem allerbeste oplossing. Als Béyonit hebben wij vanzelfsprekend met name altijd de focus gehad op online development. Maar de klant vraagt tegenwoordig om een bredere oplossing, ook als het gaat om offline communicatie. Dat is de reden waarom Béyonit is gegroeid naar een bureau voor cross mediale marketing & communicatie. En dat doen wij niet alleen.

In het Zwolse Retail & More (straks: MoreCC) vonden wij een partij die offline communicatie ruimschoots in de genen heeft. We bekrachtigden onze samenwerking onlangs met een serieus contract. Een partnerschap dat geen los-vast avontuur is, maar een solide basis vormt voor een langdurige relatie. Daarmee laten we aan onze klanten zien dat het menens is. En dat we alle marketing- en communicatietools in huis hebben.

Merken bouwen en laten renderen vinden we leuk. Krijgen we een kick van. Bij ons zijn alle denkbare communicatiedisciplines daarom gebundeld in 1 creatieve broedplaats. Hierdoor denken en adviseren we middelenvrij. Met als resultaat dat onze klanten beter presteren. De klant klopt bij ons aan met een vraag, wij zoeken het uit en hakken het traject daarna in stukken. Daar koppelen we tijd en budget aan en dan hebben we een plan. Meedenken, meepraten, daar begint het mee. Wat er dan uitkomt en wat we gaan doen is voor later. Dat kan dus offline zijn met brochures, flyers, advertenties, belettering of folders, maar ook het ontwerp van een site, een event, webshop of social media-campagne.

Het mooie van onze samenwerking is dat we nu samen alles kunnen aanbieden wat goed is voor de klant. En dat we in het gesprek met de klant middelenvrij kunnen denken. Dat is pure winst.

Artikelen in categorie